Liefde voor design én techniekLaat licht uw verhaal vertellen

Met LED verlichting kun je een ruimte laten spreken, nog mooier laten zijn, nog beter aan laten voelen

Verlichting is een belangrijke schakel in een interieur. Licht is een specialisme waarbij vormgeving, techniek, sfeer en juiste toepassing de essentie vormen. Bij NOVILUM kunt u terecht voor diverse topmerken design verlichting, maar ook alle technische verlichting en toebehoren.

Bij NOVILUM beschikken we over een eigen technische dienst. Er wordt over alle mogelijkheden meegedacht om de verlichting op een goede en nette manier te plaatsen. Technisch inzicht is hier vereist maar ook improvisatievermogen en flexibiliteit. Montage van de verlichting loopt uiteen van fragiele wandlampen tot loodzware kroonluchters en niet te vergeten de lichtsturing. Met lichtsturing wordt bedoeld, van de simpele aan uit schakelaar tot domotica oplossingen alles met afstandsbediening en/of met lichttijd regeling.

Wilt u dus advies op maat of enkel losse verlichting neem dan vrijblijvend contact met ons op

Partner voor installateurs

NOVILUM werkt veel samen met installateurs, (binnenhuis)architecten, projectinrichters en tuinontwerpers. We zijn een verlengstuk in de dienstverlening en dat het werkt blijkt wel uit de vele langdurige partnerships

Locatie
 

NOVILUM
Industrieterrein Vostert
Kipdorpstraat 54
B-3960 Bree
België 

Email

Algemeen:
info@novilum.com
Administratie
boekhouding@novilum.com
Verkoop
kris.vandyck@novilum.com
davy.brebels@novilum.com
albert.aerts@novilum.com

Telefoon:
0032 (0) 89 21 79 58

Links

www.iBeam.be
www.beam.beFeedback

Stuur ons uw ideeën en suggesties. Alle feedback is welkom.